Handmade Planet
Coşul tău este gol!

Bine ai venit in Atelierul Handmade Planet!

Stim ca esti in cautarea unui lucru special si ca timpul este pretios, motiv pentru care iti vom spune pe scurt ceea ce trebuie sa stii despre Atelierul Handmade Planet.

Handmade Planet s-a nascut din...

          Placerea de a asculta zumzetul naturii

          Armoia impletirii culorilor

          Simplitatea lucrurilor pe care le facem zi de zi

          Inimi si inimioane ce vibrau impreuna

          Usurinta gestului de a clipi

          Naturaletea zambetelor de copii

          Entuziasm iesit din comun de mare 

Adica, din PASIUNE.

Handmadeplanet.ro este un magazin de produse handmade realizate cu multa rabdare, atentie si daruire. Maini dibace si oameni curajosi fac ca vise de noapte sa devina vise de zi. Iubim frumosul, culoarea, formele, aromele si suntem curiosi, inspirati si creativi, deci Handmade. In Atelierul Handmade Planet lucram cu materiale simple: hartie, carton, servetele, fire, margele, lemn, sticla, sarma si textile. Ozzi, motanul, este si el printre noi si este sursa principala de nazdravanie. Visele lui principale sunt legate de cum sa incurce firele, sa rupa foile si sa pandeasca mainile. Uneori acest vis devine realitate. Veti putea urmari povestea lui Ozzi pe blog.

Puteti alege produse handmade direct din magazin sau putem sa realizam ceva complet nou special pentru dumneavoastra. Lasati-ne un mail in care sa ne explicati cat mai pe larg ce va doriti. Puteti atasa si cateva poze care v-au inspirat in alegerea proiectului. In cateva zile, visul dumneavoastra HandmadePlanet, va ajunge la destinatie.

Pentru ca experienta Handmade Planet sa fie cat mai placuta, va rugam sa ne trimiteti un feed-back pe mail ori de cate ori credeti ca ceva poate fi imbunatatit. Daca exista perfectiune, noi vrem sa ajungem cat mai aproape de ea.

Va multumim pentru timpul dumneavoastra!

O zi surprinzatoare!