Handmade Planet
Coşul tău este gol!

Imi place atat de mult ceea ce fac, incat as putea face asta si gratis. Si eu ma intreb uneori despre cum se face. Ma surprind de multe ori urmarind pe strada un om care poarta un pulover doar pentru ca vreau sa descifrez un modelul, ma trezesc intrand in vorba cu o doamna sofisticata doar pentru ca ma intereseaza cum e facuta esarfa pe care o poarta sau ma uit insistent dupa ghiozdanul unui copil de gradinita tinut de mana de mama lui doar pentru ca vreau sa imi dau seama prin ce tehnica a fost realizat. Handmade e provocarea cea nu ma lasa niciodata sa ma plictisesc.

 

Pana nu de mult, scopul principal era sa "fur meserie". Furam si inca "fur meserie" de oriunde si de la oricine se poate. Imi place sa urmaresc batrana de la coltul strazii care face caciulite corsetate, o matusa pasionata de andrele, pe internet, un artist care face lucruri nemaivazute pana atunci. Orice lucru nou invatat deschide orizonturi noi. Dar la ce bun sa fii un tonomat de informatii ce nu poate fi accesat? Voi impartasi cu voi, tainele tehnicilor pe care eu le-am invatat de cand m-am apucat de handmade.... asta se intampla cu mult timp inainte sa apara Handmade Planet.

 

Pentru intrebari sau neclaritati legate de tehnicile prezentate in postarile atelierului, nu ezitati sa ne contactati pe mail – contact@handmadeplanet.ro sau pe pagina de Facebook – www.facebook.com/handmadeplanet